در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
فردی که قبلا تحت تکلف(یا تکفل!)  پدر بوده (که پدر هم بازنشسته هست) و بعد از شروع به کار بیمه اش را جدا کرده در صورتی که از کار خارج شود میتواند دوباره بیمه اش را به پدر وصل کرده و تحت تکلف درآید تا دوباره حق اولاد برای او واریز شده و دفترچه اش هم تمدید شود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شرائط کفالت فرزندان دختر :نداشتن شغل  و شوهر

شرائط کفالت فرزندان پسر: اشتغال به تحصیل و یا ازکارافتاده کلی؛ بر اساس نظریه کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی.