در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام، روز بخیر

من 37 سالمه، خانم و مجرد هستم، و تحت تکفل بیمه نیروهای مسلح پدرم هستم، یعنی دفترچه خدمات درمانی ارتش را دارم.

و خودم حدود 5 سال بیمه تامین اجتماعی دارم. کارم طوریه که همیشه کارمند یک شرکت یا موسسه نبستم و گاهی ممکنه بصورت پروژه‌ای کار کنم. (البته عضو صندوق اعتباری هنر هستم که مزایایی در زمینه بیمه تامین اجتماعی دارد.)

الان که استخدام یک شرکت هستم باید یکی از این دو بیمه را انتخاب کنم، نمی‌دونم کدام بیمه برای من مناسب‌تر است؟

دفترچه نیروهای مسلح خدمات خوبی در زمینه درمان دارد (تکمیلی هم دارد) و تامین اجتماعی برای من بازنشستگی دارد، ولی با توجه به سنم نمی‌دونم انتخاب تامین اجتماعی به خاطر بازنشستگی درست است یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بهتر است بیمه خودتان رو برقرار نمایید چونکه هم آینده بهتری دارید و هم احتمال هزاران حادثه در حین کار.پس بنظر میرسد بهتر است بیمه خودتان باشید