در لیست بیمه توسط
سلام

نحوه و فرمول محاسبه حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی چگونه است ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مبلغ این کمک هزینه معادل دو سوم میانگین دستمزد روزانه بیمه‌شده در آخرین«٩٠» روز قبل از شروع استراحت ایام بیماری برای هر روز استراحت است. حداکثر مدت کمک مزبور ۶ ماه (١٨٠روز قبل و بعد از زایمان) بدون کسر «٣» روز اول است. فرمول آن عبارت است از:
مبلغ قابل پرداخت= مدت زمان استراحت تجویز شده × میانگین دستمزد در آخرین«٩٠» روز قبل از استراحت

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط مرخصی زایمان