در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باتوجه به اینکه در یک سال قبل زایمان باید حق بیمه 60 روز را پرداخت کرده باشیم . من ترک کار خوردم و دوماه بعد که 8 ماهه هستم میتوانم از مرخصی زایمان استفاده کنم ؟ترک کار خوردن من مانع از مرخصی زایمان نمیشود یا باید کارفرما مجدد برای من بیمه رد کند تا بتوانم از مرخصی استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه شده در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند در غیر این صورت نمی توانید از استراحت پزشکی یا مرخص زایمان استفاده نماید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط مرخصی زایمان