در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
در ماه ششم بارداری با نامه عدم نیاز برای بیمه بیکاری اقدام کردم ولی بدلیل دولتی بودن کارگاه با بیمه بیکاری موافقت نشدو دو ماه کارفرما حق بیمه مرا پرداخت نکرده است.اگر از این ماه که یک ماه قبل بارداری من است و سه سال سابقه بیمه دارم کارفرما مجدد مرا به کار بگیرد و پول بیمه مرا واریز نماید میتوانم از حق بیمه زایمان استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

در صورت اشتغال ، اگر ظرف یک سال قبل از زایمان ، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشید می توانید از کمک هزینه بارداری و زایمان استفاده نمایید.