در بیمه بیکاری توسط
سلام بنده از مهر ماه ۹۴ مشمول دریافت بیمه بیکاری شده ام. و تا اسفند ۹۵ ادامه دارد با توجه به اینکه بنده باردار هستم و فروردین زایمان دارم میخواستم ببینم مرخصی زایمان به من تعلق میگیرد یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام یکی از شرایط دریافت مرخصی زایمان این است که در تاریخ اعلام ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط مرخصی زایمان