در بازنشستگی و مستمری توسط
من در حال دریافت بیمه بیکاری می باشم. مدت ان 30 ماه می باشد .و پس از ان بازنشسته می شوم . همانطور که می دانید میزان دریافت بیمه بیکاری 55 درصد حقوق می باشد . سئوال من این می باشد که میزان حقوق در بازنشستگی بر اساس 55 درصد حقوق می باشد یا 100 در صد حقوق . ایا در بازنشستگی 100 در صد حقوق را دریافت می کنم یا همان 55 در صد حقوق را ؟ - با تشکر -محمود
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام محاسبه حقوق بر اساس پرداختی حق بیمه در دوسال آخر اشتغال می باشد

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.

اطلاعات بیشتر در :

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی