در بیمه بیکاری توسط (90 امتیاز)
با سلام

من 23 سال سابقه کار دارم و در سالهای اخیر در سقف بیمه پرداخت حق بیمه داشتم

الان در آستانه بیکاری هستم.

سوالم این هست که الان تقاضای بازنشستگی کنم و از قانون زنان در بیمه اجباری استفاده کنم و با 23 روز حقوق بازنشسته شم و

یا پنجاه ماه بیمه بیکاری بگیرم و پس از اون با 27 سال سابقه بازنشسته شم؟

در واقع میخوام بدونم بیمه بیکاری هر  سال افزایشی معادل بازنشستگی دارد یا خیر؟

و بازنشستگی در پنج سال آینده آیا برمبنای سقف حقوقی امسال محاسبه میشه یا سال مد نظر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

محاسبه اش بسیار سخت است . این را بدانید که مقرری بیمه بیکاری حدود 55 درصد حقوق است که می تواند با توجه به تعداد عائله تا 80 درصد هم اضافه شود و اگر عائله تحت تکفلی ندارید همان 55 درصد میانگین سه ماه آخر حساب می شود . این مبلغ افزایش نمی یابد و در طول دوران پرداخت ثابت است و بنابراین به ضررتان است اگر بخواهید بعد از ان بازنشسته شوید . می توانید ان را بگیرید و بعدا مشغول شوید تا 30 سالتان کامل شود . بازنشستگی دقیقا بعد از استفاده از مقرری بیمه بیکاری به هیچ وجه توصیه نمی شود .

بازنشستگی براساس میانگین 2 سال آخر محاسبه می شود حتی اگر از مقرری بیمه بیکاری استفاده کرده باشید .

با تشکر