در بیمه بیکاری توسط
با سلام

در زمان بيكاري  اگر كسي بازنشسته شود آيا افزايش ساليانه حقوق  شامل دو سال آخر ٢٩ و ٣٠  در محاسبه بازنشستگي  اعمال ميگردد؟

شايان ذكر است كه در سال ٢٩ و ٣٠ از بيمه بيكاري استفاده شده
1 پاسخ
توسط
با سلام جناب حسيني تبار

ميدانم كه تكراري است

در جواب قبلي شما آيا درست متوجه شدم كه ؟

براي محاسبه بازنشستگي حين بيكاري ابتدا بر أساس دو سال آخر ٢٧و٢٨ محاسبه ميشود و مبلغ محاسبه شده بر اساس درصد افزايش حقوق كه ساليانه إعلام ميشود براي سال ٢٩ و ٣٠ اين درصد به مبلغ  متوسط دو سال آخر اشتغال اضافه و مبلغ نهائي بازنشستگي بدست مي آيد اگر درست متوجه شدم خواهش ميكنم  إعلام نظر نماييد

با تشكر مجدد
توسط (330,690 امتیاز)
بله اینگونه است