در بازنشستگی و مستمری توسط (430 امتیاز)
سلام روزتون بخير

لطفا كامل مطالعه بفرماييد بسيار ممنون ميشم

پس از بررسي هاي فراوان در اين سايت ديده شده كه كارشناسان محترم هركدام نظر متفاوتي رو در اين رابطه ارائه ميدن.

كسي كه بيمه مشاغل ازاد و يا بيمه اختياري دارد چطور ميتواند حقوق بازنشستگي خود را افزايش دهد؟

اكثرا فرمودند مبنا دوسال اخر هستش.بعضي فرمودند 5 سال و بعضي هم فرمودند 10 سال اخر بايد انجام شود وگرنا ليست تاييد نمي شود و از اين قبيل صحبت ها.

بعضي فرمودند كه اين كار بايد هرسال صورت گيرد چون سازمان هرسال تا ميزان خاصي اجازه افزايش حق بيمه پرداختي را ميدهد

بعضي ديگر از دوستان هم فرمودند كه اگر سابقه فرد از 10 سال گذشته باشد سازمان ديگر اجازه افزايش حق بيمه و در نتيجه حقوق را نميدهد

متاسفانه در شعب سازمان هم برخورد مناسبي نميشه و جواب نميدهند و فقط ميخواهند از سر خود ادم را باز كنند

حال تكليف چيست؟ما نميخواهيم كه روزي برسد كه سازمان بگويد ديگر دير شده و نميشود الان و از اين قبيل صحبت ها

من در حال حاضر 3 سال حداقل حقوق را پرداخت كردم ولي ميخواهم براي مثال با 3 برابر حداقل حقوق بازنشست شوم

ممنون ميشم همگي بطور كامل راهنمايي كنيد تا به نتيجه اي كامل برسيم

با تشكر فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

1- بنده نظر خود را می گویم و البته نظر تمامی دوستان نیز در این زمینه محترم است . مبنای محاسبه مستمری طبق قانونی که چند مدت قبل ابلاغ شد و از ابتدای سال 1396 لازم الاجرا است ، براساس محاسبه میانگین دستمزد 2 سال آخر است . اما نباید فکر کرد که صرفا به همین سادگی است که یک دفعه در 2 سال آخر آنطور که خیلی ها فکر می کنند حق بیمه را افزایش دهیم (بعضا چند برابر) و متناسب با آن مستمری بگیریم . این موضوع  منطقی نیست و معمولا با توجه به تجربه ای که دارم شعب تامین اجتماعی جلوی آن را می گیرند .

2- کسانی که سالیان زیادی مانده است تا بازنشسته شوند بهتر است زیاد اینگونه فکر نکنند . فرضا همین قانون ، قانون برنامه ششم توسعه است و ممکن است در برنامه هفتم توسعه تغییر پیدا کند . مضافا بر اینکه سازمان تامین اجتماعی در صدد است با توجه به سوء استفاده هایی که از این قانون شده است و البته بعضا اجحاف هایی که در حق بعضی مستمری بگیران حداقل بگیر شده است قانونی تهیه نموده و توسط هیات دولت به مجلس ارائه دهد . ممکن است بسیاری از مواردی که شما الان روی آن حساب می کنید تغییر کند ؟

3-بهترین کار برای هر کس این است که فارغ از هر دستورالعملی حق بیمه اش را به طور کامل به سازمان پرداخت کند و ترجیحا تا جائیکه امکان دارد بتواند به صورت اجباری بیمه شود تا از مزایای دیگر به غیر از مستمری  مانند بیمه بیکاری ، انواع غرامت های ایام بیماری و نقص عضو ، کمک هزینه های ازدواج ، کفن و دفن ، اروتز و پروتز و کلا 18 خدمت متفاوت تامین اجتماعی بهره متد گردد .

4- دوستان دیگر نیز در این مورد نظر دهند قطعا استفاده خواهم کرد .

با تشکر