در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر شخصی پس از پرداخت ده سال حق بیمه تامین اجتماعی نخواهد دیگر پرداخت کند به او حقوق تعلق میگیرد یا پول او بازگردانده میشود بخاطر پرداخت ده سالش ؟
1 پاسخ
توسط

با سلام

شرایط سن و سابقه در قرارداد بیمه اختیاری

  • عدم اشتغال به کار متقاضی در کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی و عدم شمول مقررات خاص حمایتی.
  • داشتن حداکثر 50 سال سن و حداقل 30 روز سابقه پرداخت حق بیمه در زمان تقاضا.

نکته:

  • افراد متقاضی که بیش از 50 سال سن داشته باشند می بایست معادل مازاد سنی 50 سال، دارای سابقه پرداخت حق بیمه باشند.
  • افرادی که سابقه پرداخت حق بیمه آنان 10 سال تمام باشد از شرط سنی و سابقه مستثنی خواهند بود.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله زیر روجوع کنید