در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام وخسته نباشیدخدمت شماعزیزان شرمنده می خواستم بدونم اگر10سال بیمه اختیاری واریز کرده باشم وحالا بخوام بازنشسته بشم به من ماهی چقدرتعلق می گیره ممنون ازشما
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

بازنشستگی بستگی به جنسیت و شرایط سنی هم دارد.

شما در صورتی که مرد باشید و سن تون زیر 60 سال است بازنشسته نمیشید (برای خانم ها سن زیر 55 سال)

در صورتی که آقای 60 ساله باشید و یا خانم 55 ساله (و یا با سن بالاتر باشید) می تونید درخواست بازنشستگی بدید.

حقوق شما به اندازه میانگین 10 روز حقوق 2 سال آخر بیمه تون هستش.

محاسبه مستمری بازنشستگی

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به مطلب زیر مراجعه کنید

شرایط بازنشستگی