در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام، احتراما اینجانب در سال 92 با حدود 18 سال سابقه بیکار شدم و با سقف حقوق کامل آن زمان به مدت 36 ماه از بیمه بیکاری استفاده نمودم. حال با پایان یافتن بیمه بیکاری قصد ادامه بیمه بصورت خویش فرما را دارم. لیکن مبلغی که باآن برایم حقوق تعیین می کنند بر مبنای حقوق 3 سال گذشته بوده در حالیکه در این مدت 3 بار افزایش حقوق به کارگران اعمال گردیده است.

   حال با توجه به مطالب فوق و بطور خلاصه آیا من می توانم مبلغ حقوق خود را بالاتر انتخاب کنم و در این رابطه آیا می توانم موضوع 3 بار افزایش حقوق سالیانه در این 3 سال را که به بنده تعلق نگرفته است، اعمال نمایم؟ (باتوجه به اینکه خودم میخواهم مبلغ بیمه را پرداخت نمایم)

باتشکرواحترام
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

مبحث حقوق دریافتی شما طی مدت بیکاری ، با اینکه الان بصورت خویش فرما بخواهید خودتون ادامه پرداخت حق بیمه داشته باشید متفاوت است.

در زمان بیکاری شما کارمند بودید و رابطه کارگر و کارفرمایی برقرار بوده که بر مبنای حقوق اداره کار به شما حقوق و مزایای بیمه پرداخت گردیده است.

وقتی شما ارتباط کاری تون با کارفرما قطع میشه، بصورت خویش فرما و طی سه طرح متفاوت میتونید خودتون رو بیمه کنید که به شرح زیر هستند :

متقاضیان میتوانند با پرداخت حق بیمه مقرر از حمایتهای مندرج در قانون تامین اجتماعی مصوب تیرماه 1354 و تغییرات بعدی آن به شرح ذیل برخوردار گردند.

الف)بیمه بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با نرخ14%(12%سهم بیمه شده +2%سهم دولت)

ب) بیمه بازنشستگی وفوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ 16% (14% سهم بیمه شده +2% سهم دولت)

ج )بیمه بازنشستگی واز کارافتادگی و فوت با نرخ20 %(18% سهم بیمه شده +2% سهم دولت)

 متقاضیان میتوانند علاوه بر پرداخت حق بیمه با نرخهای تعیین شده در بندهای ((الف ))، ((ب  )) و (( ج)) درزمان بیمه پردازی و دریافت مستمری با پرداخت حق سرانه درمان مصوب هرسال طبق مقررات مربوطه از خدمات درمانی سازمان برخوردار شوند.

پایدار باشید

درخواست کلیه متقاضیان حمایتهای بند(( ج)) ونیز درخواست آن گروه از متقاضیان بند" ب" که فاقد 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه هستند در صورتی پذیرفته می شود که از سوی پزشک معتمد سازمان از کار افتاده کلی شناخته نشوند.

نکات :

  • پذیرش درخواست متقاضیان مرد و زن که فاقد سابقه پرداخت حق بیمه میباشند موکول به آن است که سن مردان از 50 سال و سن زنان از 45 سال تمام بیشتر نباشد.
  •  افرادی که سن آنان بالاتر از سنین مذکور است و دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی میباشند به ازاء نصف مدت سابقه به سقف سنی مجاز آنها اضافه و در صورت احراز شرط سنی درخواست آنان پذیرفته می شود.
  •  در خواست متقاضیانی که دارای حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه میباشند بدون شرط سنی پذیرفته می شود.