در مفاصا حساب بیمه توسط
4 ملیون به بیمه تامین اجتماعی بدهکار بودم بعد از گذشت 4 سال شده 30 ملیون ندارم که بدم سازمان چه میکند
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
حداكثر ميزان سودي كه روي بدهي مياد ماهانه 2% است كه اگر بدهي شما 4 ميليون بوده نهايت نهايت در چهار سال  كل بدهي ميشه حدود هشت ميليون تومان و چون اجرايي هم ميشه 5% حق اجرا بهش ميخوره كه با اونم 8 ميليون بيشتر نميشه.
حتما به شعبه مراجعه كنيد و دليل افزايش تا 30 ميليون رو بپرسيد چون دليلش سود اون بدهي 4 ميليوني نيست.
البته بهترين راه حل براي جلوگيري از تعلق سود تقسيط است