در پرداخت حق بیمه توسط
به خاطر بدهی اضافه حق بیمه مشاغل سخت کارفرما به تامین احتماعی نمی تونم درخواست بازنشستگی دهم چیکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام اگر کارفرما از پرداخت مبالغ مربوط به مشاغل سخت و زیان آور  (به سازمان تامین اجتماعی) خودداری نماید, و کارگر به همین علت نتواند درخواست بازنشستگی نماید ,کارگر میتواند شخصا این مبالغ را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نموده ,و سپس با در دست داشتن مستندات (منجمله  فیش های واریزی )به مراجع حل اختلاف مراجعه نموده و نسبت به دریافت وجوه واریز شده ( از کارفرما ) اقدام نماید.