در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام,  می خواهم در شرکت جدید بیمه شوم ولی شرکت قبلی  به علت بدهی معوقه خودش به بیمه تامین اجتماعی  هنوز بعضی از ماههای من رو رد نکرده
آیا من می توانم تغییر شعبه بدهم؟  چکار باید بکنم؟ آیا باید در شعبه قبلی بیمه ام را باطل کنم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
شما میتوانید با مراجعه به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه ، مطابق با ماده 148 قانون کار نسبت به واریز بیمه توسط کارفرما از طریق ثبت دادخواست اقدام نمائید و در صورت اشتغال در کارگاه جدید میتوانید پس از ثبت نام بیمه نسبت به جمع آوری سوابق خود در شعبه جدید اقدام نمائید.