در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. پدر بنده 18سال سابقه بیمه و 62 سال سن دارن. از شرکتی که چندین سال کار میکردن شکایت و متاسفانه فقط 3سال کارفرما بدهکار شدن. الان یک سال گذشته و کارفرما پرداخت نکرده تا پدرم با20 سال بازنشسته شه. قانونی هست که قبل پرداخت کارفرما اون 3سال جز سابقه بشه و کارفرما بدهکار بیمه بشه؟ متشکرم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر حکم قطعی است می توانید به دادگاه کیفری بابت پرداخت نشدن دین کارفرما به کارگر شکایت کنید حق و حقوق کارگر جزو دیون ممتاز است و باید پرداخت گردد