در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نحوه بازداشت اموال اعم از منقول و غیر منقول در صورت داشتن دهی به تامین اجتماعی چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام به محض ابلاغ اجرائیه به کارفرمای مدیون، وفق ماده 12 آئین‌نامه اجرائی ماده 50 قانون مدیون مکلف به ادای دین ظرف مهلت یک ماه از تاریخ ابلاغ به یکی از روشهای ذیل است:
*  پرداخت نقدی بدهی.
*   تقسیط بدهی وفق مفاد ماده 99 آئین نامه اجرایی ماده 50 قانون
*  معرفی مالی که اولاً امکان وصول طلب از آن مقدور باشد، ثانیاً متناسب با میزان بدهی باشد، ثالثاً تعلق این مال به بدهکار محرز باشد.
*  معرفی مال غیر توسط بدهکار، وکالتاً از جانب مالک در صورت دلالت صریح وکالتنامه رسمی بر این امر، بلامانع است. در این صورت پس از بازداشت مال، موکل حق ندارد تقاضای استرداد مال مورد بازداشت را نماید.