در شرکت بیمه توسط
باوجود اختلاس های متعددی که درکشور اتفاق افتاده چه پشتوانه ای وجود داردکه درآینده مشکلی پیش نیاید.
4 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز اختلاص در همه صنف ها ودر همه بیمه ها وجود دارد ومختص بیمه پاسارگاد نمیباشد.

ولی پیشتوانه کلیه شرکت های بیمه ،بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران میباشد ودر صورت بروز هرگونه مشکل برای شرکت های بیمه ای جبران خسارت برعهده بیمه مرکزی مجهوری اسلامی ایران میباشد.