در شرکت بیمه توسط
اکثر شرکت های به اصلاح خصوصی در ایران برای دولت است مثلا بیمه ملت و البرز و...  برای تامین اجتماعی  هست آیا بیمه ای هست که سهام داران اصلی آن شرکت های خصوصی باشه که وابسته به دولت نباشه در ایران داریم ؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بیمه ایران کاملاً دولتی است . بیمه البرز دانا و آسیا هنوز درصدی از سهامشان دولتی است و مابقی شرکت ها خصوصی هستند