در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام
من خانمی  با 40 سال سن و 20 سال سابقه پرداخت بیمه واقعا از کار خسته شده ام و میخواهم در سن 42 سالگی بازنشسته شوم  آیا این امکان برای من در سن 42 سالگی وجود دارد و سوال دقیقتر آیا این قانون اجرا میشود ؟
سوال دومم این است که پدرم معلم و خدمات اجتماعی بودند که فوت کردند . و حقوق ایشان بین مادر و برادر و من تقسیم شده  آیا با توجه به این موضوع مشکلی برای من بوجود خواهد آمد . ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش کمال تشکر را از شما دارم .
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که تمام این 20 سابقه بیمه از نوع بیمه اجباری می باشد بله می تونید در سن 42 سالگی با 20 روز حقوق (تعداد سال سابقه در موقع بازنشستگی) بازنشسته شوید و تا کنون آیین نامه یا قانونی برای لغو این موضوع نبوده

2- خیر تاثیری برای مستمری دریافتی شما ندارد

اطلاعات بیشتر در:

شرایط بازنشستگی