در بیمه آتش سوزی توسط
سلام

مدیر ساختمان یک آپارتمان 4 واحده هستم. آیا در صورت آتش سوزی در آپارتمان ساکنین ساختمان من مسئول آن هستم یا فردی که در آن ساختمان ساکن است ؟
3 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

طبق ماده 14 قانون تملک آپارتمان ها

مدیر ساختمان ملکف است تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نماید. در صورت عدم اقدام وبروز آتش سوزی ،مدیر ساختمان

مسئول خسارت وارده میباشد.

برای خرید بهترین بیمه آتش سوزی می توانید به لینک زیر مراجعه کنید

خرید بیمه آتش سوزی