در بیمه آتش سوزی توسط
قیمت بیمه اتش سوزی برای یک آپارتمان 75 متری حدودا چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

برای این آپارتمان فقط خود ساختمان را قصد دارید بیمه نمایید. یا اثاثیه ی داخل آن هم باید بیمه گردد؟و اکر پاسختان مثبت است چه مبلغ سرمایه اثاثیه دارید؟

و سوال دوم اینکه فقط پوشش آتش سوزی را نیاز دارید و یا قصد تهیه ی پوشش زلزله،سیل،ترکیدگی لوله و غیره را نیز دارید؟

اگر فقط خود ساختمان را بخواهید در قبال خطر آتش سوزی بیمه نمایید مبلغ حق بیمه ی یکساله ی شما حدودا 13 هزار تومان برای یکسال می شود.