در بیمه آتش سوزی توسط
باسلام
من یک عمده فروش هستم که یک منزل مسکونی رو برای کارم انتخاب کردم و حدودا 300میلیون جنس توی خونه دارم، (لوازم خرازی و آرایشی) میخوام اینجارو بیمه ای کنم که ازبابت آتش سوزی براثر هرچیزی خیالم راحت باشه باید چیکار کنم و چه بیمه نامه ای با چه پوشش هایی خریداری کنم؟
درضمن این محل دفتر فروش هم هست منظور اینکه صبح و بعد ازظهر حضور داریم توی انبار!
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز کاربری ملک با کاربرد اون باید متناسب باشه در غیر این صورت شرکت ساختمان شما رو بیمه نمیکنه.

حتی اگر هم بیمه بشه و بازرسی نشه هم در صورت بروز اتفاق هیچ خسارتی به شما پرداخت نمیشه

در صورتی که کاربری شما تجاری بود میتونستین ساختمان رو بیمه کنین