در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
با سلام نحوه محاسبه بیمه آتش سوزی و زلزله واحود مسکونی چگونه است؟ آیا بر اساس ارزش روز واحد محاسبه می شود یا بر اساس مبلغ خسارت ساخت و بازسازی ؟

 برای مثال من واحد مسکونی خودم رو در بیمه ایران به مبلغ ۶۵ میلیون تومان هزینه بازسازی و ۵۰ میلیون اثاثیه و ۱۰ میلیون پاکسازی و خسارت به همسایگان به مبلغ ۵۴۱۰۰ تومان بیمه کردم در حالی که ارزش واحد ۴۰۰ میلبون تومان است
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
بابت  قیمت خانه
در صورت بروز حادثه   زمین  ملک ازبین نخواهد رفت  که  طبق ارزش  عرصه عیان پرداخت صورت گیرد
پس  در محاسبه  مقدار و ارزش  ملک    به  متراژ خانه  سال ساخت خانه   بستگی دارد   مثال   هزینه بازسازی خانه   از ۲۰ سال ساخت بیشتر باشد معمولا  متری ۸۰۰ت  محاسبه میشه  اما  کمتر از ۲۰ سال ساخت باشد با توجه به متریال    از متری ۱م  تا  ۱/۷۰۰ محاسبه خواهد شد.
 اثاثیه
طبق اعلامی شما میباشد    که معمولا نماینده ها  ا طبق عرف  میداننو  در خانه ۵۰ متری  عرفا  ۲۰ الی ۴۰م  اثاثه داره  که اثبات  این اثاثیه به بیمه  پایه شما بیمه گذار میباشد ( نکته  شرکت بیمه روی این مقدار سرمایه ها حساسیت انچنانی ندارد)

 اما در مقابل همسایگان
معمولا  ۲۰ ای ۴۵%  از سرمایه  بیمه  شده در نظر گرفته میشود
موفق پیروز باشید