در بیمه آتش سوزی توسط
سلام

من مدیر یک ساختمان یازده واحدی هستم که مساحت واحدها با هم متفاوت است. در جایی در مورد قوانین آپارتمان نشینی خواندم ، مدیر ساختمان موظف است ساختمان را بیمه آتش سوزی کند و در صورت آتش سوزی و بروز خسارت و نداشتن بیمه ، از نظر قانون موظف به جبران خسارت می باشد.

۱- لطفا یک توضیح در این زمینه بدهید و متن قانونی که این مورد در آن قید شده است را لطفا برام بفرستید.

۲- لطفا توضیح دهید این حق بیمه چگونه باید بین واحدهای دارای مساحت های مختلف تقسیم گردد؟ (نحوه تقسیم قانونی این حق بیمه )- لطفا متن قانون نحوه تقسیم سهم هر واحد را برام بفرستید
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز متن قانون مورد نظر شما جهت بیمه آتش سوزی آپارتمان ها به شرح زیر می باشد :

ماده ۱۴- مدیر یا مدیران مکلفند تمام بنا را به عنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نمایند. سهم هر یکاز مالکان به تناسب سطح زیر بنای اختصاصی آنها وسیله مدیر یا مدیران تعیین و از شرکاء اخذ و به بیمه گر پرداخت خواهد شد. در صورت عدم اقدام و بروز آتش سوزی مدیر یا مدیران مسؤول جبران خسارات وارده می باشند.

با توجه به اینکه متراژ واحد های شما متفاوت است و نرخ بیمه آتش سوزی با توجه به سرمایه و نرخ اعیانی ساختمان و متراژ به بیمه گذار اعلام میگردد در اکثر مواقع تقسیم بندی میزان سهم هر شخص نیز بر همین مبنا خواهد بود.

جهت آگاهی از جزییات و یا اطلاعات بیشتر از این رشته بیمه ای و یا تقسیم سهم بیمه می توانید به تلگرام اینجانب مراجعه نمایید.

با تشکر