در بیمه آتش سوزی توسط (3,570 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا ساختمان پلاسکو تهران تحت پوشش بیمه آتش سوزی بوده ؟ اگر بوده کدام شرکت بیمه
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام ساختمان پلاسکو دارای حدود 600 واحد تجاری بوده که حدود 210 واحد تحت پوشش بیمه آتشسوزی می باشند.

 ١٤شركت در پوشش بيمه پلاسكو درگير هستند و طبق اخرين اطلاعات ٢١٠ واحد اين مجتمع بيمه بوده اند كه مجموع تعهد به اين واحدها ٤٩ ميليارد تومان بوده

آیا ساختمان پلاسکو بیمه داشت ؟