در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام. میخاستم بدونم حقوق و مدت بازنشستگی بیمه حرف و مشاغل آزاد چقدره؟
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام در قرارداد بیمه مشاغل آزاد شما حقوقی را به عنوان حقوق دریافتی معین می کنید که مبنای پرداخت حق بیمه و دریافت مستمری بازنشستگی این حقوق است

مدت بازنشستگی در بیمه مشاغل آزاد نیز مانند دیگر بیمه های تامین اجتماعی (بجز بیمه کارگران ساختمانی) داشتن 30 سال سابقه بیمه است

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی