در بازنشستگی و مستمری توسط
15سال به طور عادی بیمه تامین اجتماعی داشتم 12سال به صورت حرف و مشاغل .به نظر شما سه سال اخر رو حرف و مشاغل بمونم یا بطور عادی بریزم ؟برای بازنشستگی با حقوق بالا کدام مناسب است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در محاسبه حقوق بازنشستگی نوع واریز بیمه تاثیری ندارد و فقط میزان حق بیمه واریز و سال سبقه تاثیر دارد

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد

اطلاعات تکمیلی در :

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی