در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
حدود پنج سال سابقه بیمه حرف ومشاغل آزاد دارم وبه تازگی درواحدی بصورت پاره وقت مشغول شدم و پانزده روزدر ماه برایم بیمه رد میشود آیا امکان دارد که پانزده روز دیگر را از بیمه حرف ومشاغل آزاد ادامه دهم ؟و در صورت عدم امکان ازطریق بیمه اختیاری امکان پرداخت پانزده روز دیگر وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر امکان ندارد ضمن اینکه بدلیل بیمه اجباری امکان عقد قرارداد خویش فرما مهیا نمیگردد