در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من سهام دار هستم شرکت هستم ولی مدیر عامل نیستم می خواستم ببینم می تونم خودمو بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی کنم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
سلام سهام دار شرکت نمی تواند بیمه اجباری باشد زیرا در واقع خود کارفرما محسوب می شود. مگر آنکه یک سمت دیگر اداری داشته باشد مثلا رئیس کاگزینی
به هر حال برای سمت های غیر از هیات مدیره و سهامدار می توان بیمه کارگری رد کرد.