در بیمه بیکاری توسط
با سلام
آیا  در  شرکت های مهندسی مشاور که ماهیت کار آنها بصورت دریافت پروژه از ادارات دولتی است، در صورت اتمام پروژه ها و عدم نیاز شرکت، به کارمندان تعدیل شده بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام شرط اساسی دریافت بیمه بیکاری ، بیکاری به صورت غیر اردای می باشد در صورت اتمام قرارداد بیکاری به صورت ارادی محسوب می شود و مشمول دریافت بیمه بیکاری نمی شود