در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
واحدهای صنفی به دلیل عدم وجود دفاتر رسمی و مدارک مستند در پرونده کارگران،معمولا دلیل اخراج را عدم نیاز عنوان می نمایند.در این حالت وضعیت بیمه بیکاری متقاضی چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام افراد شاغل در واحدهای صنفی،همانند سایر کارگاههای تولیدی و صنعتی مشمول مقررات بیمه بیکاری می باشند.لذا باتوجه به مفهوم سوال اعلام عدم نیاز از سوی کارفرما مشروط به اینکه پایان قرارداد باشد،با دارابودن حداقل یک سال سابقه در آخرین محل کار و سایر شرایط مندرج در قانون ،مشمول مقررات بیمه بیکاری می شوند.لیکن در صورتیکه دارای قرارداد دائمی و یا اخراج در اثنای قرارداد باشند ،برخورداری از مقررات بیمه بیکاری منوط به آرا صادره از سوی مراجع حل اختلاف می باشد.