در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام، همسرم از طریق باغ پدرش بیمه باغداری شده و من هم جایی جدا بیمه شونده اصلی نیستم وتحت بیمه تامین اجتماعی همسرم هستم.

قصد دارم برای بارداری اقدام کنم حدودا 3 ماه دیگه، زایمان تقریبا میشه 1سال بعد .برای مخارج پاراکیلینیکی مثل سونوگرافی ، آزمایشات و دندانپزشکی قبل بارداری و زایمان میخواستم مشمول بیمه تکمیلی خوداظهاری بشم. لطفا راهنماییم کنید که با توجه به این بازه زمانی برنامه ریزی شده آیا بین مدت انتظار شرکت های بیمه میشه هماهنگی ایجاد کرد؟ کدوم بیمه گذار همه این مخارج پاراکلینیکی و آزمایشو... ساپورت میکنه؟ مدت انتظار برای هر کدوم از این شرایطی که گفته شد چقدره؟ حق بیمه سالیانه برای هر فرد چقدره و... ممنون
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

با توجه به شرایط شما میتوانید بیمه تکمیلی انفرادی بیمه ملت را خریداری نمایید.

مشاهده تعهدات