در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من قصد بارداری در دی ماه نودوپنج رو دارم میخواستم بدونم از بیمه تکمیلی زایمان و بارداری میتونم استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

سرکار خانم سمیرا سلام،وقت بخیر.

بیمه های تکمیلی انفرادی دارای یکسال دوره انتظار میباشند،لکن شما از ماه سوم عضویت در شرکت کمک رسان ایران (SOS) میتوانید جهت بارداری اقدام نمایید.

ضمنا توجه داشته باشید که در تمام این مدت شما تحت پوشش ۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال هزینه اعمال جراحی(بدون فرانشیز!!) ونیز پوشش پاراکلینیکی تا سقف۲۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال و نیز غرامت روزانه بستری در بیمارستان،روزانه به مبلغ ۳،۰۰۰،۰۰۰ ریال(حتی برای زایمان خود!!! )
می باشید.

این پوشش ها را غیر کمک رسان ایران،هیچ شرکتی در حال حاضر به شما ارایه نخواهد داد.

ضمن اینکه سقف پوشش های جراحی ۶ عمل اصلی و نیز جراحی عمومی در سایر بیمه های تکمیلی از یکدیگر جدا بوده و از سقف پوشش ۶عمل اصلی نمی توانید در جراحی عمومی استفاده نمایید و بالعکس.

در صورتیکه در کمک رسان ایران شما بدون محدودیت تا سقف ۷۰ میلیون تومان تحت پوشش هزینه های جراحی و بستری در بیمارستان می باشید.

ضمنا در این مدت تحت پوشش شیمی درمانی تا سقف ۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال نیز می باشید.

با مراجعه با سایت کمک رسان ایران،بخش امداد و درمان،از سایر خدمات اطلاع حاصل نموده وپ یا در صورت نیاز به مشاوره،همه روزه (بجز جمعه ها)از ساعت ۱۹:۳۰- الی۱۸/۰۰ برای مشاوره بیشتر میتوانید تماس حاصل فرمایید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.