در بیمه درمان تکمیلی توسط
من تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستم . شوهرم کارمند پیمانکاری شرکت نفته . میخوام برای نه ماهه بارداریم بیمه تکمیلی داشته باشم . حالا موندم چطوری باید اقدام کنم و میزان کسر حقوق در چه حده؟؟؟ متشکرم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
شوهر شما باید از طریق شرکت نفت شما را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میداد میتوانید به همسرتان بگویید که به قسمت اداری یا منابع انسانی مراجعه و شما را به لیست اضافه کند. اما اگر شرکتشان بالای 1000 نفر نباشد شامل دوره انتظار می شوید