در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام و احترام آیا قانون یا مصوبه ای وجود دارد که کارفرما پیمانکار را ملزم کند تا پرسنل خود را بیمه تکمیلی درمانی نماید

برای الزام بیمه تکمیلی درمانی کارگران شرکت ساختمانی در قرار داد های پیمانکاری چه راه حلی برای کارفرما پیشنهاد می کنید ؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بیمه های اشخاص اجباری نیست.

بیمه درمان تکمیلی VIP همگانی  حتی شرکت 10 نفره

امروزه با توجه به بالا بودن هزینه های بیمارستانی و اعمال جراحی تخصصی و هزینه های درمان بیماری های صعب العلاج که به صورت غیر قابل پیش بینی، از جمله سرطان و بیماری های مربوط به قلب و مغز که منجر به هزینه های هنگفتی خواهد شد، چنانچه با مدیریت متمرکز و اعمال موارد پیش گیرانه کنترل نگردد؛ منابع مالی سازمان ها و افراد را خواهد بلعید و هیچ مقام مسئولی نمی‌تواند پرسنل و خانواده هایشان را حتی در مقابل بخشی از هزینه های درمان  در طول زندگیشان گارانتی دهد. لذا سرمایه‌گذاری برای پوشش بیمه درمان تکمیلی، بسیار سودبخش و مفید خواهد بود و تاثیر شگرفی در تامین و حفظ آرامش روحی بیمه شدگان در طول زندگی آنان خواهد داشت .

از آنجایی که درکشور ماحدوداً 25% افراد تحت پوشش بیمه های تکمیلی هستند و شرایط تحت پوشش بیمه تکمیلی به طوریست که صرفاً برای شرکت های بالای 50 نفر قابل ارائه است، بر آن شدیم که بیمه ای را تهیه کنیم که حتی شرکت های زیر 50 نفر نیز تحت پوشش قرار گرفته و پرسنل با توجه به ریسک ها و توانایی مالیشان بتوانند با پرداخت کمترین مبلغ تحت پوشش بهترین تعهدات در ایران قرار بگیرند.

با خرید و پوشش این بیمه نامه علاوه بر گسترش دایره امنیت و آسایش شما، موجبات حفظ منابع مالی و هزینه کرد سرمایه ای شما را فراهم خواهد ساخت.

جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید