در بازنشستگی و مستمری توسط
من 12 سال شاغل هستم و بیمه برایم پرداخت شده است میخواهم استعفا بدهم میخواستم بدون بهتر است با چه شرایطی بیمه پرداخت نمایم و از چه نوع بیمه ای استفاده کنم تا با 20 سال و 42 سال بازنشسته بشم .
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که بخواهید با 20 سال سابقه بیمه در سن 42 سالگی بازنشسته شوید باید در جایی دیگر شاغل شوید و بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی برای شما از طرف کارفرما رد شود (بیمه زنان خانه دار ، بیمه قالی بافی و ... بیمه اختیاری محسوب می شود)

اطلاعات بیشتر در:

شرایط بازنشستگی