در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و ادب قبلا مزاحم شدم برا مادرم که ۶۳سالشه و فرمودید از تامین اجتماعی به علت نداشتن سابقه قبلی نمیتونه بازنشست بشه .

آیا شرکت های بیمه ای است که بشه   تا ۷۰ سالگی بیمش کنم که بعد 7 سال بتونه بازنشستگی دریافت کنه.

اگه نمیشه لطفا بفرمائید چه کاری میتونم بکنم که مادرم خودش بتونه یه بازنشستگی دریافت کنه.

بازم ازتون سپاسگذار.
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
بیمه عمر، آن چیزی است که شما به دنبال آن هستید.
طبق آیین نامه 68 مصوب شورای عالی بیمه
سن بیمه شده به علاوه مدت بیمه نامه نباید بیشتر از 70 سال باشد.
در مورد مادر شما یک بیمه نامه 6 ساله صادر می شود. البته ممکن است شرکت های بیمه برای پذیرفتن چنین ریسکی، شرایط خاصی داشته باشند:
انجام معاینات پزشکی
محدود کردن میزان سرمایه فوت
محدود کردن پوششهای حادثه و امراض خاص
و سایر موارد