در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام
چرا افرادی مثل من با 25 سال سابقه کارگری وبیمه درحالیکه 12سال ان در دو کارگاه کار کرده اند واز دو کارگاه حق بیمه پرداخت کرده اند باز نشسته نمی شوند عدالت تامین اجتما عی کجاست ایا قانون خشگ وبدون عدالت را به رخ می کشید چرا درستش نمی کنید
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در قانون چنین بخشنامه ای تصویب نشده که اگر کسی در دو شرکت کار کند وبرای هر دوشرکت حق بیمه واریز کند سابقه اش دو برابر شود اما مزیت این کار شما این است که اگر در دوسال آخر که میخواهید بازنشسته شوید در دو کارگاه حق بیمه واریز کنید حقوق بازنشستگی شما تقریبا دوبرابر میشود