در بازنشستگی و مستمری توسط
من مدت 16 سال و 4 ماه سابقه پرداخت بیمه دارم و از سال 92 تاکنون ارتباطم با بیمه قطع شده راهنمایی بفرمایید که چه طور باید این سابقه پرداخت رو به 20 سال برسونم تا بتونم بازنشستگی دریافت کنم ضمنا 50 ساله هستم و از سال 91 تا 92 هم بیمه بیکاری دریافت کردم

از راهنمایی شما سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام شما می تونید با استفاده از بیمه اختیاری سابقه مورد نیاز خود را تکمیل نمایید تا در سن 55 سالگی (برای آقایان 60 سالگی) با 20 سال سابقه بیمه بازنشسته شوید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی