در بازنشستگی و مستمری توسط
خانم هستم متولد ۵۱. پنج سال (از سال ۷۳ تا ۷۸) سابقه بیمه تأمین اجتماعی دارم بعداز آن بیمه ای نریختم. میخواستم ببینم الان میتوانم ادامه بدهم؟ و آیا ۱۰ سالش کنم میتوانم بازنشستگی بگیرم یا باید بیشترش کنم؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

 خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

اطلاعات بیشتر در

 بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی