در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام.خسته همسرم قبلا را یک شرکت کار می کرد به مدت دو سال  به دلایلی آن شرکت منحل شد والان دو ساله که بیکار است خواستم بپرسم چطور می شه ایشان را بیمه کرد که شامل بازنشستگی هم بشه ممنون
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
در حال حاضر خوشبختانه بیمه های زندگی این امکان رو فراهم کردن ، تمام اختیارات این قرارداد با خودتون هست و با داشتن ا ین بیمه نامه دیگر نگران تغییر شغل ، رد نکردن اقساط از جانب کارفرما و کم شدن حقوقتان در زمان بازنشستگی نخواهید بود و از تخفیف های سایر رشته های بیمه ای نیز برخوردار خواهید شد. در جلسه مشاوره جزییات کامل بیان میشود و تمام سوالات شما پاسخ داده میشود