در پرداخت حق بیمه توسط
سلام.بنده طی دوسال کاری درسالهای۸۶تا۸۷ درشرکت تحقیق وگسترش صنایع معدنی پارس کانی مشغول به کار بودم.نظربه اینکه این شرکت در طول این مدت درهرماه فقط۱۰ روزبیمه واریز کرده و کمترین دستمزد رابه بیمه ارسال کرده است.نظربه اینکه بنده ازکارافتادگی داعم شده ام.وباتوجه به اینکه مستمری دریافتیم ،معدل۷۰۰روزپایانی واریزی بیمه میباشد.حال علاوه بر لیست پرداختی موجود در بیمه که ناقص میباشد.فقط کپی یک برگ چک متعلق به حقوق بهمن۱۳۸۷ به مبلغ۱۳میلیون ریال دردست دارم.حال باوجود لیست موجود در بیمه وچک مذکور وامضای حدو۵۰نفرازکارگران درجهت صدق گفتار.د درجهت احقاق حق راهنمایی فرمایید.باتشکر. حسن سردارآبادی
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-برای محاسبه مستمری ازکارافتادگی میانگین 2 سال آخر پرداخت حق بیمه حساب می گردد نه 2 سال اخر کاری !

2-بهتر است به اداره کار مربوطه شکایت کنید .

با تشکر