در سازمان تامین اجتماعی توسط
با عرض سلام و خسته نباشید

اینجانب کارفرمای آموزشگاه کامپیوتر می باشم کارمندی داشته ام که ایشان از آبان ماه سال 1380 تا فروردین ماه سال 1393 در این آموزشگاه مشغول به کار بوده که با رضایت خود ترک کار نموده

در سال 83 کارفرما تغییر نموده و در سال 84 نیز مجددا کارفرما تغییر نموده و در سال 84 پس از تغییر مکان نام آموزشگاه نیز تغییر کرده و سال 80 تا 83 دقیقا 11 ماه از حق بیمه این کارمند پرداخت نشده و کلیه لیست و فیش های پرداخت شده موجود می باشد که در پی شکایت این کارمند از طرف سازمان عنوان شده که چون آموزشگاه شما در سال 80 تا 84 با این نام فعلی نبوده پس باید شما کل حق بیمه این سال ها را باید پرداخت نمایید با اینکه تمامی لیست ها و فیش های پرداختی موجود می باشد که با مراجعه های پی در پی مورد قبول واقع نشد که رای نهایی صادر شد که باید ظرف 48 ساعت مبلغ تعیین شده که 18 میلیون تومان می باشد باید پرداخت شود

از شما خواهش می کنم اینجانب را راهنمایی فرمایید و راه حلی را به من نشان دهید اگر امکان دارد سریع جواب اینجانب را بدهید

از زحمات شما کمال تشکر را دارم خواهش می کنم راه حلی را به من نشان دهد که دیگر نمی دانم که باید به کجا مراجعه نمایم آیا این صحیح است که دوباره کل حق بیمه را واریز نمایم با اینکه پرداخت شده و فقط 11 ماه از آن پرداخت نشده

ایمیل اینجانب Mohamadi_L@hotmail.com
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام وقتی که رای در اداره کار صادر وقطعی شد هیچگونه راهی برای آن نمیباشد اما از طریق دیوان عدالت اداری میتوان علیه رای اداره کار معترض شوید وچنانچه بتوانید ادعای خود را ثابت کنید حق بیمه واریزی به شما برگشت داده میشود