در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام، خودروی ما با بیمه شخص ثالث از البرز، با یه خودروی مدل ۹۴ تصادف کرده و ما مقصریم، صاحب خودروی زیان دیده اصرار داره به دلیل نو بودن خودروش، تو بهترین صافکاری بدون رنگ در بیاد، و هزینه ی این صافکار هشتصدهزار تومنه، اما بیمه البرز حاضر نیست بیشتر از پونصد هزار تومن بده و میگه این نرخ عرف صافکارهاست و ما نرخ عرف رو میدیم نه بهترین رو. اگه ماشین زیان دیده درست تعمیر شه تقاضاي افت قیمت نمیخوان بکنن، به همین دلیل بیمه مارو در برابر کار انجام شده میذاره و میگه با همین شرایط قبول کن و ما بقیش رو خودت بده تا افت قیمت ندی. وگرنه ما همین رو میدیم، زیان دیده ناچار خودروشو جایی تعمیر میکنه که تو به خاطر رنگ، ناچار شی افت قیمت بدی. جدا از بحث اخلاقی قضيه، ایا بیمه میتونه اینکارو با من بکنه و بگه ما فقط قیمت عرف رو میدیم یا مجبوره طبق فاکتور خسارت رو بپردازه؟ با توجه به اینکه اون صافکار به دلیل مهارتش، دستمزد ییشتری میگیره این مبلغ رو کی باید بده؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بهترین کار همین است که زیان دیده به آن صافکاری که می خواهد مراجعه کند و مابقی هزینه را شما پرداخت کنید. چه بسا که بعد از مراجعه به شوری حل اختلاف افت قیمت بیشتر تعیین شود و شما باید هزینه بیشتر بپردازید.