در دیه و بیمه خودرو توسط
مازاد دیه 78ملیون تومان است ایا بیمه البرز خودش پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (840 امتیاز)
با سلام.سوال کامل مطرح نشده است

منظور از مازاد دیه چیست و د رکدام رشته بیمه ای؟

چنانچه در بیمه ثالث تعدد دیات باشد بله پرداخت می گردد.

چنانچه حادثه مربوط به سالهای قبل بوده و اکنون زمان پرداخت است و مابه تفاوت دیه 78 میلیون است خیر مازاد بر عهده مقصر حادثه است

چنانچه در بمیه مسئولیت بوده است و شرط دیه دوم وجود داشته باشد تا سقف دیه دوم پرداخت خواهد شد

پیشنهاد می گردد سوال خود را کاملتر اعلام نمایید تا پاسخ صحیح اعلام گردد. با تشکر