در دیه و بیمه خودرو توسط
میخواستم بفرمایید درخواست مازاد بر دیه چیست

 آیا دیه ای که برای نقص عضو و عذاب من پرداخت شده جای درآمد من حساب میشود ?

 اکنون که 9 ماه ایشان منو از کار انداخته و شاید تا آخر عمر نتوانم کار کنم باید به همون مبلغ دیه اکتفا کنم وطرف مقابل که منو ناقص و از کار افتاده کرده نباید حقوق و درامد روزمره مرا تامین کند ، مممنون از لطفتون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما برای دریافت خسارات مازاد بر دیه می تونید از فرد مقصر یک شکایت جداگانه تنظیم کنید و بخاطر  مدت زمان از کار افتادگی و هزینه های شده طی این زمان ادعای خسارات کنید