در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
من سال 1394 با یک موتور سوار  در ماه غیر حرام تصادف کردم که اکنون میزان نقص عضو 200 % تعیین شده است.

 بیمه من  البرز بوده و هست. با توجه به اینکه پوشش بیمه ای زمان حادثه برای ماه غیر حرام 150 میلیون بوده است. و قانون مصوب 1395 بیان می کند که بیمهگذار موظف به پرداخت دیه به صورت  یوم الادا هست .

آیا بیمه می تواند آن را به صورت یوم الادا پرداخت نکند ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بیمه موظف است طبق قانون قبل یعنی۱۳۸۷ فقط تا سقف تعهدش یعنی دوتا دیه ۱۵۰ ملییون پرداخت کن و مابقی رو از صندوق بگیرین و ماده۱۳ قانون جدید برای بیمه نامه های بعد از۲۹ خرداد۱۳۹۵ می باشد