در دیه و بیمه خودرو توسط
من تصادف كردم بعد طرفم كه خسارت ديده ميگه بايد مبلغي كه خودم ميگم را بايد پرداخت كني .ايا حق با اونه يا بايد كارشناس مشخص كنه.و ماشين مدل ٨٦هست ميگه اف قيمت هم ميخام .؟ايا حق با اونه؟ متشكرم .
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

برآورد مبلغ خسارت توسط کارشناس خسارت و تا سقف مندرج در بیمه نامه صورت میگیرد و طبق قانون های مربوطه

برای خودرو بالای 5 سال کار به ازای هر سال کار شرکت بیمه 5% از ارزش قطعات تعویضی را بعنوان استهلاک کسر میکند اما دستمزد ها کامل پرداخت میشود
مابه تفاوت خسارت پرداختی از طرف شرکت بیمه و افت قیمت درصورتی که زیاندیده شکایت و تامین دلیل کند راننده مقصر باید شخصا پرداخت نماید.